Warming-up zaterdag 5B: Mooi treffen tussen Quick en GSC ESDO

De meeste aandacht in 5B zal uitgaan naar het duel op Nieuw Hanenburg tussen Quick en GSC ESDO. REMO mag proberen om ONA punten af te snoepen. Onderaan de ranglijst spelen HDV en Toofan tegen elkaar.

Tekst: Roland van der Linden

Voor GSC ESDO staat een belangrijk duel op het programma. De lijstaanvoerder speelt een belangrijk uitduel bij de nummer drie van de ranglijst Quick. De wedstrijd vangt aan om 18.00 uur op Sportpark Nieuw Hanenburg.

Misstap

Het Goude ONA hoopt op een misstap van GSC ESDO en zal dan zelf in Den Haag moeten winnen van REMO, dat stevig in de middenmoot staat. DVC speelt een uitduel bij Gouderak. De ploeg van trainer Marco Immers (foto) staat op een vijfde positie en wordt op de voet gevolgd door de tegenstander die een punt minder heeft.

Aansluiting

In het Zuiderpark is WIK gastheer voor Wanica Star. De thuisploeg van trainer Geoffrey van Loenen zal erop gebrand zijn om de winst te pakken en weer aansluiting bij de middenmoot te vinden. Staartploegen HDV en Toofan ontmoeten elkaar ook in het Zuiderpark. Bij winst kan HDV de laatste plaats overdragen aan de tegenstander. De Ster speelt een lastig uitduel bij Moordrecht.

 

Lees verder