Warming-up zaterdag 4A/4C: BMT moet lastige klip omzeilen

Drie ploegen proberen koploper PGS/VOGEL te achterhalen. De Ockenburghers spelen zelf een duel tegen middenmoter sv Erasmus. Vredenburch en BMT ontmoeten elkaar in een topduel en DUNO gaat langs bij laagvlieger Quintus.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 verspeelde haar leidende positie vorige week met een doelpuntloos gelijkspel. De club uit Benthuizen heeft weer een lastig duel voor de boeg. Op Ons Nieuwe Erf komt NSV’46, dat nu de vierde plaats in handen heeft, op bezoek.

4e klasse C

Op eigen veld zal PGS/VOGEL het vuur na aan de schenen gelegd worden door sv Erasmus, dat de punten niet zomaar cadeau zal geven. BMT, dat de tweede plek in handen heeft, krijgt te maken met Vredenburch. De Rijswijkers hebben maar twee punten achterstand op de ploeg van trainer Cihan Meijer (foto). DUNO, dat vorige week van PGS/VOGEL verloor, zal op jacht zijn naar eerherstel. Quintus is de tegenstander van de Haagse ploeg komend weekeinde.

GDA staat vijfde en heeft een ruime voorsprong van zes punten op sv Erasmus, maar ook vier punten achterstand op Vredenburch. De Loosduiners kunnen zich geen misstappen veroorloven als ze nog aansluiting willen vinden bij de topploegen. GDA gaat op bezoek bij RAS. Voor sv Loosduinen staat een thuisduel tegen ODB op het programma. Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen twee teams die elkaar niet veel ontlopen op de ranglijst.

Semper Altius wacht nog steeds op haar eerste zege. VCS is de volgende tegenstander voor de ploeg uit Rijswijk. Quick Steps hoopt het puntentotaal weer wat te kunnen opschroeven tegen HPSV, dat op de voorlaatste plaats staat.

 

Lees verder