Warming-up zaterdag 3B: Vijf clubs strijden om tweede positie

Achter koploper Sportclub Monster zijn veel clubs in de race om de tweede plaats van Verburch over te nemen. Het verschil tussen de nummer twee en zes van de ranglijst bedraagt maar één punt.

Tekst: Roland van der Linden

Sportclub Monster is dit weekend vrij van competitieverplichtingen. Achter de ongenaakbare lijstaanvoerder is het zeer spannend. Verburch bezet met negentien punten de tweede plek en mag die positie verdedigen in een thuisduel met het altijd lastige sv Houtwijk.

Op dreef

MVV’27 en Naaldwijk hebben hetzelfde puntenaantal als Verburch. De Maaslanders die goed op dreef zijn in de laatste wedstrijden spelen nu tegen laagvlieger Laakkwartier. Naaldwijk heeft op papier een nog eenvoudiger tegenstander. De ploeg van trainer Harry Akkermans (foto) mag aantreden tegen Zuid West DH.

Omhoog

Lyra en Schipluiden hebben achttien punten en hebben de blik ook omhoog gericht. Lyra zal rekenen op drie punten in het uitduel bij sv Madetein. Schipluiden zal flink aan de bak moeten in het thuisduel tegen KMD. In de onderste regionen treffen Duindorp sv en Te Werve elkaar op Houtrust.

 

Lees verder