Warming-up zaterdag 2E: Westlandia ontvangt FC Skillz, SVC’08 naar Concordia

Afgelopen weekend is de competitie hervat na de winterstop. Ondanks het slechte weer van afgelopen zaterdag gingen de meeste wedstrijden wel door in deze klasse. Ook dit half jaar is er nog van alles mogelijk in deze competitie.

Tekst: Marlon Taal

Vitesse Delft speelde zaterdag een belangrijke topper tegen Westlandia. In eigen huis wisten de Delftenaren met 2-0 te winnen. Komend weekend mag de ploeg van Ronald Hes in Voorburg aantreden tegen de hekkensluiter Wilhelmus, dat ook afgelopen weekend niet kon winnen. Westlandia zal zich zaterdag in eigen huis willen herstellen tegen FC Skillz. De ploeg uit Wateringse veld won van RKDEO met 2-1 en hoopt zelf op een driepunter.

Oorwassing

HVC’10 won overtuigend met 5-1 van Concordia. Door de overwinning kon de formatie van trainer Piet Boon dichter bij de top tien komen. Zaterdag kan het in punten gelijkkomen met Berkel. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt. Na de oorwassing tegen HVC’10 staat ook voor Concordia komend weekend geen makkelijke wedstrijd op het programma. Aan de Brasserskade ontvangt het team van Wesley Zandstra uit Delft de koploper, SVC’08. De equipe van trainer Jeffrey Frijters (foto) (volgend seizoen Voorschoten’97) pakte vorig weekend met moeite de 2-1 winst tegen Wilhelmus.

Visite

Full Speed is niet lekker uit de winterstop gekomen. Thuis werd er verloren van HMSH. Door de overwinning van de Hagenezen konden zij dichter bij de ploeg uit Delft komen. HMSH neemt het zaterdag op tegen VFC. De mannen van trainer Frank Verhaar, Full Speed, gaat een visite afsteken bij RKDEO. De ploeg uit Nootdorp van Wesley Epskamp heeft ook iets goed te maken voor eigen aanhang na de nederlaag bij FC Skillz.

 

 

Lees verder