Warming-up zaterdag 4e Divisie: Richard Middelkoop: ,,We moeten winnen”

FC ’s-Gravenzande stelde vorig weekend teleur door uit bij Poortugaal met 3-1 te verliezen. Een terechte nederlaag, laat trainer Richard Middelkoop (foto) weten aan Haaglanden Voetbal.

Tekst: Ton Beije

Over dat duel tegen Poortugaal zegt Middelkoop namelijk: ,,Afgelopen zaterdag hebben we als team een matige prestatie neergezet wat ons terecht een nederlaag opleverde tegen een feller en slimmer Poortugaal.”

FC ’s-Gravenzande kwam met de meeste spelers afgelopen dinsdagavond in een oefenduel uit tegen Jong Excelsior Maassluis. Over dat duel is Middelkoop duidelijk meer tevreden. ,,In die oefenwedstrijd speelden we gelukkig weer met de juiste wedstrijdmentaliteit. Zaterdag tegen ARC is dit wat we moeten laten zien om de punten in eigen huis te houden.”

Boodschap

De boodschap voor die wedstrijd tegen de bezoekers uit Alphen aan den Rijn is voor de trainer helder: ,,Als we iets willen, moeten we winnen om de aansluiting te behouden met de bovenste ploegen. Dit laatste geldt overigens ook voor ARC. Ik verwacht zodoende ook een wedstrijd waarbij beide ploegen met veel energie en strijd de wedstrijd zullen ingaan.”

Middelkoop kan zaterdag in ieder geval niet beschikken over Daan van Unen en Kilian Berkhout.

Lees verder