SEV benoemt tijdens ALV twee leden tot erelid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van SEV zijn twee leden vanwege hun verdiensten voor de club benoemd tot erelid. Die eer viel ten deel aan secretaris Theo Tetteroo (foto boven) en Hans van Grootel.

Tijdens die ALV voorzitter Harry Oldersma de decennialange activiteiten van Theo Tetteroo met een lange periode als jeugdvoorzitter en een zeker zo lange periode als secretaris van SEV. Tetteroo, nog altijd actief als voetballer in senioren 35+3, is nagenoeg dagelijks op SEV te vinden. Achter de schermen is hij de duizendpoot van de vereniging.

Voorzitter Oldersma benadrukte, dat het bij SEV gebruikelijk is dat ereleden pas worden benoemd na afloop van al hun activiteiten, maar dat het bestuur nu graag een uitzondering wilde maken in verband met de zeer uitzonderlijke verdiensten van Theo Tetteroo.

Voorzitter Harry Oldersma haalde ook Hans van Grootel (foto hierboven) naar voren. Hij was jarenlang bestuurslid en vervolgens ook ruim zeven jaar teammanager van het vlaggenschip van SEV. Daarnaast ook op vele andere vlakken actief bij de club, tot hij begin dit jaar zei ‘dat het wel mooi is geweest en ook een beetje aan zijn gezondheid moest gaan denken’. In de toespraken van voorzitter Harry Oldersma en penningmeester Stefan van Huizen passeerden zesendertig jaar SEV de revue.

(Foto’s: SEV)

Lees verder