VELO en Sjors van Gaalen, trainer tweede team, verlengen samenwerking

De technische commissie van VELO heeft met Sjors van Gaalen (foto) overeenstemming bereikt over verlenging van zijn contract. De trainer van het tweede elftal van de Wateringers gaat dan aan zijn tweede seizoen beginnen aan de Noordweg.

Het evaluatiegesprek was van beide kanten zeer positief, waardoor er snel overeenstemming was over verlenging van de samenwerking. Sjors van Gaalen kwam, net als assistent-trainer Peter Hartgring bij het eerste team, afgelopen zomer over van sv Erasmus en mocht met zijn spelersgroep debuteren in de reserve eerste klasse, na het kampioenschap van vorig seizoen. De start was moeizaam, maar inmiddels zijn de nodige punten behaald en staat het elftal netjes in de middenmoot.

Samenwerking

Van Gaalen op de clubsite: ,,Ik ben hartelijk ontvangen door iedereen en voel me erg thuis bij VELO. Alle randzaken zijn gewoon erg goed geregeld en we hebben in de winterstop een heel leuk trainingsweekend gehad. De samenwerking met leider Eus Pamuk en de ervaren jongens uit het team is ook geweldig.” Van Gaalen is momenteel bezig met zijn cursus UEFA C en hoopt die binnenkort af te ronden.

Lees verder