Zaterdag 1B: sv Honselersdijk sluit aan bij middenmoot na zege op Den Hoorn

Door een ruime overwinning op sv Den Hoorn nam sv Honselersdijk afstand van de onderste vier ploegen en vond weer aansluiting bij de clubs in de middenmoot. sv Den Hoorn verloor door deze nederlaag het contact met de bovenste teams.

sv Den Hoorn kwam prima uit de startblokken tegen sv Honselersdijk. Ian van Baalen ging alleen op de keeper af, maar verzuimde te scoren. In de tiende minuut zag Van Baalen ook nog een bal op de lat belanden. sv Honselersdijk was effectiever in de afwerking. In de twintigste minuut opende Tom van Veen (foto) de score voor de bezoekers en nog geen kwartier later was Van Veen opnieuw doeltreffend: 0-2.

Spanning

In de tweede helft bracht sv Den Hoorn de spanning terug in het duel na een doelpunt van Donny Slot: 1-2. Het mocht niet baten voor het team van trainer John Hage. Met twee treffers in de slotfase kwam een 1-4 eindstand op het bord te staan. Brian Valstar en Ben Wagener zorgden voor de laatste twee treffers.