Vrouwen: Duidelijke zege ADO Den Haag beloften, RKAVV onderuit

De beloften van ADO Den Haag waren een maatje te groot voor tegenstander Excelsior Rotterdam. In de lagere klassen was er maar een zeer beperkt programma. Van de regioteams kwam alleen RKAVV in actie. De Leidschendamse vrouwen verloren van FC Maense.

Vrouwen Beloften

In het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam kende ADO Den Haag een uitstekende start. Na negen minuten spelen zorgde Wendy Balfoort voor de 0-1 en vier minuten later was ook Gina Viehoff trefzeker. Halverwege de eerste helft scoorde Balfoort opnieuw en stond al een comfortabele 0-3 stand op het scorebord. Na de doelwisseling kon ADO Den Haag nog één keer scoren. Iris Remmers bepaalde in de 61e minuut de eindstand op 0-4.

2e klasse B (zat)

RKAVV beleefde weinig plezier aan de uitwedstrijd bij FC Maense. De Leidschendamse formatie van trainer Nikita van der Wijngaard (foto) werd door de thuisploeg in Rotterdam op een 3-0 nederlaag getrakteerd.