John Blok: ,,We gaan Tim missen als speler, maar ook als informeel leider”

Tim Peters maakte onlangs bekend na dit seizoen een punt te zetten achter zijn actieve loopbaan bij Tweede Divisionist Scheveningen. De afgelopen seizoenen heeft Peters het elke keer van jaar tot jaar bekeken en nu dus het besluit genomen.

Tekst: Ton Beije

Trainer John Blok over de beslissing van Tim Peters: ,,Dat Tim na dit seizoen stopt, komt niet als een verrassing. De afgelopen seizoenen hebben we steeds in goed overleg met elkaar gekeken naar het volgende seizoen.”

Blok is vol waardering over zijn pupil Peters. ,,Ontzettend knap natuurlijk dat Tim al jaren op dit niveau speelt. Dat zegt iets over zijn kwaliteit, maar ook over zijn leefwijze. Tim heeft altijd goed voor zijn lichaam gezorgd en veel voor het voetballen gedaan en gelaten. We zullen Tim straks niet alleen als speler missen, maar ook als informele leider en bindmiddel binnen de groep. Tim is een geweldige gozer met oog van anderen en daarom ontzettend belangrijk in het teamproces.”

Tim Peters

De ooit van GDA afkomstige Peters, speelde bij RKC Waalwijk, De Graafschap, RVC Roosendaal en TOP Oss. Na het profavontuur kwam hij nog uit voor IJsselmeervogels en vanaf het seizoen 2011-2012 voor Scheveningen. Blok: ,,Tim is een echte clubman geworden en zal hij Scheveningen nooit helemaal loslaten. Na jaren in het stramien van trainen en spelen te hebben gezeten, is het logisch dat hij straks eerst zijn vrije tijd gaat besteden aan zijn nog jonge gezin. Hopelijk vindt hij daarna weer tijd om een functie binnen de club uit te oefenen.”

Tim Peters zelf zal er dit seizoen nog alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij Scheveningen verlaat als Tweede Divisionist!

 

Lees verder