‘Opvallende kiekjes’

Elk weekend lopen onze fotografen op de voetbalvelden bij veel wedstrijden. Soms ontdekken zij ‘iets opmerkelijks’ op en rond de velden, soms valt onze redactie iets op bij een foto. Een rubriek met ‘opvallende kiekjes’ het afgelopen voetbalweekend.

De nieuwe tribune van Tweede Divisionist TOGB werd in gebruik genomen. Het was even zoeken naar de sleutel, maar die werd uiteindelijk toch gevonden.

Een bijzonder moment bij HBS-VOC. Jim Roberti vlak voor zijn invalbeurt na langdurig blessureleed. De complete staf begeleidde hem naar de lijn, vlnr Hans Verheij (teammanager), Marten Glotzbach (assistent-trainer), Jim Roberti en hoofdtrainer Ekrem Kahya.

Bij RKDEO-Forum Sport was de bank van de thuisploeg volledig geconcentreerd op wat er in het veld gebeurde. Die aandacht hadden diverse toeschouwers achter het hek helemaal niet en vroeg de mobiele telefoon alle aandacht.

Een eenzame supporter van FC Skillz op sportpark De Hoge Bomen. Natuurlijk waren er meer en die zagen hun club winnen bij Westlandia.

Hij was tientallen jaren langs de lijn te vinden als verslaggever van DSVP: Jan Wenteler, rechts op de foto (rood jack). Ook nu was hij  – op gevorderde leeftijd inmiddels – bij de plaatselijke derby tussen DSVP en Oliveo, maar dan alleen als toeschouwer.

Wippolder-trainer Mark Moen kijkt wat zuur. Was het vanwege de kou, of de oorwassing die zijn ploeg op eigen veld kreeg van Valken’68?

Terug naar de derby tussen DSVP en Oliveo. Even na afloop contact met de zijlijn. De één doet het met een boks door het hek, de ander neemt er wat meer tijd voor……..

Dezelfde wedstrijd in Pijnacker. ‘Het kan mij niet gek genoeg zijn voor mijn cluppie’

Overleg tussen assistent en scheidsrechter Kaper, die op advies van zijn assistent een treffer van RKAVV annuleerde in het duel tegen Purmersteijn. Beelden na afloop bewezen dat de assistent er flink naast had gezeten.

Tot overmaat van ramp kreeg ook RKAVV-er Edwin Agyare rood voorgehouden (evenals zijn tegenspeler), nadat hij geklaagd had racistisch te zijn bejegend.

Lees verder