‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Theo Vuijk

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Vanavond weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Theo Vuijk. Een voetballer waarbij clubliefde toch wel hoog in het vaandel staat. Hij was jarenlang een stuwende kracht in het eerste elftal van het toenmalige Groen Wit’58. Inmiddels al jaren bekend van zijn rijschool Fly-Over.

Presentator Ton Beije in gesprek met Theo Vuijk over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (dinsdag vanaf 18.00 uur en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is vanavond vanaf 18.30 uur ook HIER op deze website te zien.

Lees verder