Aanvaller Rashid Browne op amateurbasis naar Scheveningen

Nadat recent de komst van Lorenzo van Kleef bekend kon worden gemaakt, kan Scheveningen nu ook de tussentijdse komst van aanvaller Rashid Browne (foto) melden.

Hij maakt – op amateurbasis – in ieder geval het seizoen af op Houtrust. Daarmee krijgt hij voor zichzelf de kans om de concurrentie aan te gaan met het overige spelersmateriaal, zich in de kijker te spelen voor volgend seizoen en daarmee tegelijkertijd Scheveningen te helpen richting een goede eindklassering in de Jack’s League.

Extra optie

Met de komst van de 29-jarige Browne krijgt de technische staf er in principe een extra optie bij in de voorhoede met – naast de juiste motivatie – een aantal specifieke eigenschappen die de ploeg kunnen helpen om vaker tot scoren te komen. Zo kan hij op beide flanken uit de voeten en met zijn snelheid, creativiteit, actie en goede voorzet anderen in stelling brengen, maar beschikt daarnaast zelf ook over scorend vermogen.

Rotterdam

Na in zijn woonplaats Rotterdam de jeugd te hebben doorlopen van Spartaan ’20 en Sparta Rotterdam belandde hij bij Almere City in het Nederlandse betaald voetbal en kwam daar tot 42 duels in de Keuken Kampioen Divisie. Daarna kwam hij – met een uitstapje tussendoor bij competitiegenoot Excelsior Maassluis – uit voor diverse clubs in het buitenland, waarvan de afgelopen jaren in Griekenland.

Browne stond dinsdagavond al voor het eerst op het trainingsveld en de internationale overschrijving is inmiddels afgerond waarmee hij per direct speelgerechtigd is voor de teams van Scheveningen.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder