Excelsior Maassluis ziet Fermino gaan en Kellouh (Westlandia) komen

Met de komst van Ouanis Kellouh (foto) heeft Excelsior Maassluis per direct de A-selectie weten te versterken. De 20-jarige aanvaller speelde voor het laatst zijn wedstrijden voor Westlandia uit Naaldwijk en tekent op Sportpark Dijkpolder een verbintenis tot het einde van het huidige seizoen.

De uit Zoetermeer afkomstige Kellouh genoot zijn jeugdopleiding bij DSO. De afgelopen seizoenen kwam de sierlijke buitenspeler uit voor Westlandia en was hij het afgelopen seizoen in zeventien wedstrijden goed voor vier treffers.

Speelgerechtigd

Inmiddels is Kellouh door de KNVB speelgerechtigd verklaard en zal hij dus komende zaterdag al inzetbaar zijn voor trainer Dogan Corneille als Excelsior Maassluis op bezoek gaat bij IJsselmeervogels.

Stageperiode

Technische Manager Niels Redert hierover op de clubsite: ,,Wij zijn erg blij dat we Ouanis aan onze selectie hebben kunnen toevoegen. Met het onverwachte vertrek van Carlito Fermina naar Italië hebben we zijn plek direct weten in te vullen. Ouanis heeft na een stageperiode onze staf weten te overtuigen. We hopen veel plezier aan hem te beleven.”

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder