Warming-up 4A/4C: BMT en BSC’68 op jacht naar koppositie

In 4A spelen de twee topploegen tegen elkaar. BSC’68 wacht een uitduel in en tegen Zevenhoven. Ook in 4C is het spannend en strijden nog vijf teams om de bovenste plaatsen. Koploper PGS/VOGEL ontvangt sv Loosduinen en BMT speelt tegen RAS.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 is erop gebrand om de eerste plaats te heroveren. In het uitduel bij koploper Zevenhoven kan de ploeg uit Benthuizen van trainer Abdullah Sari (foto) laten zien wat het waard is. Beide ploegen hebben 27 punten. De thuisploeg heeft een beter doelsaldo.

4e klasse C

In de strijd om de titel en de plekken in de nacompetitie lijken voorlopig vijf teams een belangrijke rol te spelen. Lijstaanvoerder PGS/VOGEL zal het niet makkelijk krijgen tegen sv Loosduinen, dat nog graag omhoog wil kijken. Ook Vredenburch zal de punten niet cadeau krijgen in het uitduel bij sv Erasmus.

Laagvlieger

BMT bezet de tweede plaats en zou op drie punten mogen rekenen tegen laagvlieger RAS dat op bezoek komt, maar wel voor een verrassing wil zorgen. Ook DUNO zal de verwachting hebben tegen HPSV de punten in eigen huis te kunnen houden. GDA mag de nodig tegenstand verwachten van Quintus. Het duel wordt gespeeld op sportpark Madestein.

In de onderste regionen ontvangt ODB aan de Albardastraat Semper Altius dat na dertien duels nog puntloos is. VCS draart goed mee in de middenmoot en kan haar positie wellicht verbeteren door een overwinning op Quick Steps.

Lees verder