Warming-up 3B: Sportclub Monster verdedigt ongeslagen status

Halverwege de competitie ligt Sportclub Monster op ramkoers richting de titel. Duindorp sv is het volgende obstakel op het pad naar het kampioenschap. Lyra en Schipluiden gaan een mooie strijd aan in De Lier. Te Werve krijgt bezoekt van het Maaslandse MVV’27.

Tekst: Roland van der Linden

In 3B lijkt Sportclub Monster de enige titelkandidaat. De voorsprong van de ploeg van vertrekkend trainer Marco Meijer (foto) op Verburch en Naaldwijk bedraagt tien punten. Op Sportpark Polanen komt Duindorp sv op bezoek. De Haagse ploeg gaat proberen sc Monster de eerste nederlaag toe te brengen.

Vrij

Verburch is dit weekend vrij van competitie en Naaldwijk mag het opnemen tegen Laakkwartier, dat vorig weekend verrassend won van MVV’27. Naaldwijk schoot zelf tien treffers binnen tegen Zuid West DH. MVV’27 wil zich herpakken van de nederlaag en mag proberen om Te Werve de negende nederlaag van het seizoen toe te brengen.

Penibel

Een interessante ontmoeting staat op het programma in De Lier. Schipluiden komt op bezoek bij Lyra. Beide ploegen ontlopen elkaar weinig op de ranglijst en willen de subtop niet uit het oog verliezen. KMD is gastheer voor Zuid West DH dat nog niet veel potten heeft kunnen breken dit seizoen. Voor de Wateringers een kans om haar positie in de middenmoot te verstevigen. De situatie van sv Madestein zeer penibel. De club kon vorige week niet eens elf spelers op de been brengen. Het is afwachten wat het duel tegen sv Houtwijk gaat brengen.

Lees verder