John de Ronde en Jeroen Verkade (assistent) nieuwe trainers HVC’10

De technische commissie van HVC’10 is verheugd mee te delen dat zij voor komend seizoen (2023-2024) een nieuwe hoofdtrainer en een assistent-trainer heeft gevonden. John de Ronde (foto) zal komend seizoen als hoofdtrainer voor de groep staan en Jeroen Verkade zal als zijn assistent gaan fungeren.

Tekst: Cees van der Pol

John de Ronde is een ambitieuze jonge trainer die Smitshoek 2 een paar jaar als hoofdtrainer onder zijn hoede heeft gehad. Zijn ambitie is om in de toekomst op zo’n hoog mogelijk niveau trainer te zijn en ziet zijn stap als hoofdtrainer naar HVC’10 als een mooie opstap voor zijn ambities.

Docent

Hij is in zijn dagelijkse leven docent op het ROC Mondriaan (Sport en bewegen). Als voetballer heeft hij jaren op een hoog niveau gespeeld: negen jaar in het eerste elftal van Barendrecht en daarna nog eens zes jaar in de hoofdmacht van Smitshoek. Hij brengt dus ook een hoop ervaring mee.

Assistent

Naast de komst van John de Ronde wordt Jeroen Verkade de nieuwe assistent-trainer. Jeroen Verkade heeft een aantal jaren in het eerste elftal van Lyra gespeeld en heeft daarnaast ervaring als trainer opgedaan bij de jeugdelftallen van ’s Gravenzande, Forum sport en recentelijk bij Lyra JO19. Hij is net als John de Ronde docent op het ROC Mondriaan (Sport en bewegen).

Tweede team

Daarnaast heeft HVC’10 overeenstemming bereikt met John Kraan jr. en Jur Oldenburg om komend seizoen weer als hoofdtrainer en assistent te werken bij het tweede elftal.

Lees verder