P. Looijesteijn & O. Liefhebber hoofdsponsor ADO Vrouwen Academie

Aanstaande zondag start de voorjaarsreeks van de succesvolle ADO Den Haag Vrouwen Academie. Op het complex van Scheveningen krijgen de meiden onder leiding van de speelsters van (Beloften) ADO Den Haag Vrouwen zeven leerzame trainingen.

Ook voor de keepsters zijn er specifieke trainingen. Hoofdtrainer Sjaak Polak zal regelmatig aanwezig zijn om te scouten. De trainingen van de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie vinden plaats in februari (5 en 12), maart (5 en 12) en april (2, 23 en 30) op het sportcomplex Houtrust van  Scheveningen.

Deze editie van de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie is mogelijk gemaakt door de sponsoren Peter Looijesteijn en Oscar Liefhebber, beiden zijn zeer begaan met de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal en vonden dit een fantastisch project om hun naam aan te verbinden. ADO Den Haag Vrouwen is hen zeer erkentelijk voor hun steun en kijkt uit naar de mooie samenwerking.

Bij de foto: Oscar Liefhebber (li) en Peter Looijesteijn onlangs in Spanje, toen zij deel uitmaakten van de Haaglanden Voetbal-equipe, die clubs volgde op hun trainingskamp. Peter Looijesteijn is ook actief als manager sponsorzaken van Haaglanden Voetbal.

Lees verder