HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

ADO Den Haag-NAC Breda

ZATERDAG

Kon.HFC-Scheveningen, IJsselmeervogels-Excelsior Maassluis, Kloetinge-FC ’s-Gravenzande, VUC-VELO, Voorschoten’97-Die Haghe, sv Den Hoorn-DHC, sv Honselersdijk-HVV, Forum Sport-Wippolder, DSO-sv Nootdorp, RKDEO-HMSH, Full Speed-CION, HVC’10-Wilhelmus, SVC’08-Westlandia, FC Skillz-Vitesse Delft, DWO-Blauw Zwart, sv Houtwijk-sv Madestein, sc Monster-Duindorp SV, Lyra-Schipluiden en DVV Delft-DRL.

ZONDAG

Hercules usv-TOGB, Quick-Baronie, Hoogeveen-HBS, Westlandia-SJC, Alphense Boys-RKAVV en TAC’90-sc ’t Zand.

Start Haaglanden Voetbal E-Sports Toernooi (Gammax Scheveningen)

Dat zijn maar liefst 26 wedstrijden (!). Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder