O23 3e Divisie: Winst voor RKDEO, FC ’s-Gravenzande en Graaf Willem II VAC

In 3D won het gepromoveerde RKDEO na een nederlaag in de openingswedstrijd nu haar tweede duel op rij. Graaf Willem II VAC deed goede zaken door TAC’90 te verslaan. FC ’s-Gravenzande is nog steeds de koploper na een benauwde overwinning op het tweede team van RKDEO.

3e divisie D

EMM’21 nam in Nootdorp een voorsprong op RKDEO, maar zag de thuisclub nog voor rust op gelijke hoogte komen door een treffer van Hidde Colle. In de tweede helft greep RKDEO de overwinning. In de 63e minuut kreeg RKDEO een strafschop en was Robin Schaareman vanaf elf meter trefzeker: 2-1. Alec Pelleman gooide het duel op slot met zijn doelpunt zeven minuten voor het eindsignaal. Door de zege staat het team van trainer Devin Krul op een derde plaats.

3e divisie E

Op het Juliana Sportpark haalde FC ’s-Gravenzande de eerste tien minuten een heel goed niveau. In de vierde minuut werd een goede voorzet van Yuri Dijkman door O18-speler Bob Tamerus binnengeschoten. Kort daarna was Tim Rolff uit een vrije trap trefzeker. Na elf minuten spelen was het al 3-0. Nu stelde Tamerus Dijkman in staat om te scoren. Het niveau van het Westlandse spel zakte daarna en dit leverde in de veertiende minuut een tegentreffer op. Het spel van FC ’s-Gravenzande werd er niet beter op en zakte naar een bedenkelijk niveau. RKDEO O23-2 kwam nog terug tot 3-2 na een fout in de opbouw, maar daar bleef het bij.

TAC’90 was op eigen veld de bovenliggende partij tegen Graaf Willem II VAC. Maar ook de arbiter eiste een hoofdrol op. Eerste stuurde hij trainer Arjan Kortleven (foto) van de bezoekers weg en vervolgens kreeg ook Bilal van TAC’90 een rode prent tot verrassing van beide partijen. Ook Rachid Haynes van Graaf Willem II VAC mocht vertrekken na twee keer geel.  De wedstrijd eindigde in een 1-4 zege voor Graaf Willem II VAC dankzij treffers van Mohamed Daoudi ,Yonah Kuiper, Maurits Luiks en Rachid Haynes. Namens TAC’90 was Mert Dogruzos trefzeker.