O23 1e/2e Divisie: Quick pakt als enige drie punten, HBS zonder treffers

In de 1e divisie kregen zowel RKAVV als Forum Sport klop en bezetten de onderste plaatsen. Quick verdedigde haar koppositie met een krappe zege op FC Skillz. HBS nam een punt mee uit Nieuwerkerk en ook VELO kwam een gelijkspel overeen.

1e divisie A

Forum Sport en RKAVV wachten in de voorjaarscompetitie nog steeds op de eerste overwinning. De Leidschendammers verloren in de Bollenstreek met 2-0 van FC Lisse. Forum Sport had in de eerste helft een overwicht tegen DEM, maar kwam niet tot scoren. Ook in de tweede helft speelde Forum Sport goed maar kwam wel met 0-1 achter. De Voorburgers kregen twee kansen op de gelijkmaker, maar verzuimden te scoren. Uit een persoonlijke fout kwam de 0-2 tot stand.

2e divisie B

Quick keek na een kwartier spelen tegen een achterstand aan in de wedstrijd tegen hekkensluiter FC Skillz. Fouad Boutachkourt nam de 1-0 voor zijn rekening. Pas in de tweede helft kon Quick de bevrijdende 1-1 scoren dankzij Elijah Nava. Quick zette goed door. Op aangeven van Boris van der Wiel scoorde Ferdi Eckici de 1-2 en kort daarna leverde een solo Van der Wiel de 1-3 op. Delano van den Barselaar zorgde voor een 2-3 eindstand.

VELO hield op eigen veld XerxesDZB in bedwang. Na negentig minuten voetballen stond een 1-1 eindstand op het bord. Sem Karadogan (foto) nam de Wateringse treffer voor zijn rekening. In het duel tussen Nieuwerkerk en HBS werd niet gescoord: 0-0.