O21 3e/4e Divisie: Excelsior Maassluis en Westlandia met lege handen

Voor Excelsior Maassluis viel er weinig eer te behalen in het duel met FC Dordrecht. Ook Westlandia stond met lege handen na negentig minuten voetallen. Quick Boys was net te sterk voor de Naaldwijkers.

3e divisie A

Excelsior Maassluis kreeg in de eerste twintig minuten weinig grip op het spel van FC Dordrecht. De bezoekers namen een 0-1 voorsprong, maar zagen Excelsior Maassluis langszij komen door een doelpunt van Remo de Vroege. Dankzij een fraaie treffer ging FC Dordrecht met een 1-2 voorsprong de rust in. De mannen van trainer Steye Jacobs kwamen weer op gelijke hoogte uit een rake kopbal van Sem Klaassen, maar kregen daarna drie treffers om de oren. Bij een 2-3 achterstand kreeg Sam Bronder een rode kaart.

4e divisie B

In een spannend duel tussen twee hardwerkende ploegen leed Westlandia een 4-3 nederlaag in Katwijk. Na de 1-0 van Quick Boys zorgde Peter Cedeno voor een 1-1 stand bij het rustsignaal. Ook in de tweede helft namen de Katwijkers een voorsprong maar nu trok Given Baven de stand gelijk. Uit een benutte strafschop van Stijn van Os namen de Naaldwijkers van trainer Corné van Doorn (foto) zelfs een 2-3 voorsprong. Uiteindelijk was het Quick Boys dat juichend van het veld stapte met een 4-3 victorie.