VIDEO: Mark Moen: ,,Het was logisch heel emotioneel in de kleedkamer”

De dag begon sfeervol en goed voor de selectie van Wippolder. De ploeg kreeg bij lunchroom Engelhard in de Theresiastraat een lunch aangeboden als voorbereiding op het duel tegen Forum Sport later op de dag.

Tekst & camera: Ton Beije   | Montage: Fred Wolters

De stemming zat er goed in, toen de selectie richting het complex van Forum Sport vertrok. Wippolder kwam op achterstand, maar wist voor de pauze de stand nog gelijk te trekken. Na de doelwisseling kwamen de Delftenaren zelfs op een 1-2 voorsprong.

Onwel

Met nog ruim een kwartier op de klok werd het duel door scheidsrechter Cor van Elswijk stil gelegd op verzoek van de bank van Wippolder. Assistent-trainer Haico Herbert was onwel geworden. Hulp was snel ter plaatse en ook de ambulance reed het veld op tot aan de dug-out. De ongelukkige assistent-trainer van Wippolder werd direct richting ziekenhuis vervoerd, waar een hersenbloeding werd vastgesteld.

Restant

Het restant werd nog uitgespeeld en Wippolder hield stand: 1-2. Na de wedstrijd sprak Haaglanden Voetbal met trainer Mark Moen, over de lunch, de wedstrijd, maar vooral ook over de emoties na het onwel worden van assistent-trainer Haico Herbert.

Lees verder