‘Opvallende kiekjes’

Elk weekend lopen onze fotografen op de voetbalvelden bij veel wedstrijden. Soms ontdekken zij ‘iets opmerkelijks’ op en rond de velden, soms valt onze redactie iets op bij een foto. Een rubriek met ‘opvallende kiekjes’ het afgelopen voetbalweekend.


Kloetinge-FC ’s-Gravenzande. Gevalletje van te laag koppen of been te hoog!

 

John van Zweden kwam naar zijn zoon kijken die normaliter in DHC 4 speelt, maar nu in de hoofdmacht mocht optreden tegen sv Den Hoorn.

 

Echt een supporter door dik en dun, maar hij ziet wel alles door een donkere bril.


sv Den Hoorn moest niet minder dan zeventien minuten in de catacombe op DHC wachten, voordat  scheidsrechter Walter het beginsignaal kon geven.


Een wandelingetje op het veld van het Bingoal Stadion met Storkey.


Winst van ADO Den Haag op NAC Breda. En zo hoort het, zelfs de wissels zijn heel blij met de driepunter!


Voordat het duel tussen TAC’90 en sc ’t Zand kon beginnen was er al verwondering aan de kant van TAC’90. Arbiter René de Loos kwam namelijk net als tegenstander sc ’t Zand uit Tilburg, maar wat nog vreemder was: hij was zelfs met de spelersbus meegereisd.


RKDEO-HMSH. Zo klein is die wisselbank bij RKDO toch niet, dat er maar drie man op kunnen plaatsnemen?


Baronie wilde tegen Quick geheel in het zwart spelen. Hier stak de scheidsrechter logischerwijs een stokje voor, waardoor Baronie in witte sokken en witte Quick-shirts moest spelen.


Bij Quick-Baronie stond even de tijd van de scheidsrechter stil. Een van zijn assistenten kreeg de bal ongelukkig in het gezicht en op zijn bril, wat een snee in de wenkbrauw veroorzaakte. Gelukkig kon hij na enig plakwerk weer verder


Zo vader zo zoon! De 18-jarige doelman Jesper Hegie maakte op Nieuw Hanenburg zijn basisdebuut. Eerder stond Pa Lennart – nu keeperstrainer – jaren tussen de palen op Nieuw Hanenburg.


sv Madestein verloor met 7-0 bij sv Houtwijk. Trainer Muhreli Sahin (rechts) zat er niet echt mee. ,,Ik heb  ergere dingen meegemaakt met als dieptepunt vorige week, toen we tegen Lyra niet eens kon uitspelen, omdat we nog maar zes spelers hadden.”

Opstootje
Een opstootje bij de derby Katwijk-Quick Boys na een overtreding van Sem van Duijn op Joey Ravensbergen. Arbiter Luca Cantineau had de gele kaart voor Van Duijn al in de hand, maar zag op dat moment dat er een flink opstootje ontstond tussen beide ploegen, waarbij zelfs iedereen in de dug-out zich mee bemoeide. Cantineau kwam ogen te kort. Hij toonde vervolgens twee keer rood. Zie onder het opstootje.

 

Lees verder