DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 7 februari

‘Oude Glorie aan tafel’ met Wout Pronk

In deze aflevering schuift aan Wout Pronk. Hij was speler bij Scheveningen (zaterdag en zondag), VIOS en ADO Den Haag (amateurs). Daarna was hij bij tal van clubs ook actief als hoofdtrainer.

Woensdag 8 februari

‘Wedstrijd van de Week’

Wij kozen voor het duel in de eerste klasse B tussen sv Nootdorp en Forum Sport. De beide clubs gingen afgelopen zaterdag nipt onderuit en hebben dus iets goed te maken. De beide trainers, Marco Jalink en Bas Steffens, komen aan het woord en met analist Pieter Donath praten wij ook over dit duel. Donath geeft ook zijn voorspellingen voor een zestal duels in de regio komend weekend.

Vrijdag 10 februari

‘Studio ADO’

Deze aflevering nu een keer op de vrijdag in plaats van donderdag, want ADO den haag speelt donderdagavond de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In het programma van vrijdag interviews naar aanleiding van dat bekerduel en een korte vooruitblik op het competitieduel van maandag tegen Jong PSV uit.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn die avond ook HIER op deze website te zien.

Lees verder