RKDEO zet sponsors in schijnwerper

RKDEO nam aan het begin van dit lopende seizoen voor nagenoeg alle teams een nieuw clubtenue in gebruik. Voor diverse leeftijdsgroepen in de jeugd en voor de seniorenselecties werden sponsors geworven, die de mogelijkheid kregen om hun bedrijfslogo op de voorzijde van het nieuwe shirt te presenteren.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

Naast bedrijven die hun bestaande sponsoring verlengden, wist de sponsorcommissie van RKDEO ook diverse nieuwe sponsors te vinden die een overeenkomst voor minimaal drie seizoenen aangingen. Naast het logo op het shirt van diverse teams kregen deze bedrijven een groot pakket aan reclame-uitingen aangeboden zoals reclameborden, advertenties en het logo op de website.

Ingelijst RKDEO-shirt

In de maand januari kregen alle bedrijven die met RKDEO een driejarige overeenkomst aangingen vanuit de vereniging een fraai ingelijst RKDEO-shirt met hun eigen logo aangeboden. Ook werden de sponsorovereenkomsten ondertekend. Dat gebeurde voor een aantal bedrijven op de Nieuwjaarsbijeenkomst van 8 januari jl. waar namens het bestuur van de verenging secretaris Wim de Bruijn de handtekening plaatste. Een aantal andere bedrijven werden op locatie bezocht en kregen uit handen van Pieter Goedbloed, voorzitter van de sponsorcommissie, hun eigen ingelijste shirt overhandigd. Alle sponsorende bedrijven waren zichtbaar verrast en blij met deze attentie die inmiddels ook overal een mooie plek binnen het bedrijf gevonden heeft.

De bedrijven die met deze driejarige overeenkomst zichzelf prima kunnen presenteren en de vereniging ondersteunen zijn:
Jongens Onder 8: Groenrijk De Wilskracht   / Jongens Onder 9: De Hypotheker Nootdorp-Pijnacker-Delft / Jongens Onder 10: Flow2Grow Coaching / Jongens Onder 11: Carwash Haaglanden / Jongens Onder 12 Groenrijk De Wilskracht / Jongens Onder 13: Bike Totaal Wijtman / Jongens Onder 14/15        Van der Helm & Schols Uitvaartzorg / Jongens Onder 16/17/18: Beaserved maaltijdbezorging / Jongens Onder 19: Drukkerij van de Sande / Meisjes Onder 17: Studio Van der Goes Wonen & Slapen / RKDEO O23-1: Drukkerij van de Sande / RKDEO 2: Autobedrijf MEBU / RKDEO 1: Opgewekt Zonnepanelen.

Lees verder