Warming-up zaterdag 4A/4C: Vredenburch krijgt koploper op bezoek

||

BSC’68 mag in 4A op jacht naar eerherstel na de nederlaag tegen Zevenhoven. In 4C wacht DUNO een lastig uitduel bij buurtgenoot sv Loosduinen en ook koploper PGS/VOGEL heeft geen lichte opgave met Vredenburch als tegenstander.

Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 leed vorig weekend een nederlaag tegen lijstaanvoerder Zevenhoven. Op Ons Nieuw Erf is het Leidse Roodenburg de tegenstander. Het BSC’68 van trainer Abdullah Sari (foto) heeft nu drie punten achterstand op Zevenhoven.

4e klasse C

Voor de topploegen staan interessante, maar lastige duels op het programma. Lijstaanvoerder PGS/VOGEL zal haar handenvol hebben aan Vredenburch. De Rijswijkers staan op een vierde plaats en kunnen bij een overwinning het gat met PGS/VOGEL verkleinen tot twee punten. DUNO komt in actie in een uitduel bij sv Loosduinen, dat op de zevende stek staat en de blik graag omhoog wil richten.

Laagvlieger

GDA moet in staat zijn om met drie punten huiswaarts te keren. De club uit Loosduinen mag in het Zuiderpark aantreden tegen laagvlieger HPSV. Aan de Albardastraat staan terreingenoten RAS en ODB tegenover elkaar in het strijdperk. Beide teams ontlopen elkaar niet veel op de ranglijst, dus het belooft een aantrekkelijk duel te worden. Semper Altius is gastheer voor sv Erasmus.

De duels Quick Steps – BMT en Quintus – VCS zijn uitgesteld naar aanleiding van de ramp die zich voltrokken heeft in Turkije en worden op 25 februari gespeeld.

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder