Warming-up zaterdag 3B: Voor sc Monster begint het afstrepen van weken

In de derde klasse B lijkt er geen enkele twijfel meer te bestaan over de aanstaande kampioen. Sportclub Monster staat, ondanks het 2-2 gelijke spel tegen Duindorp SV, een straatlengte voor op de rest. 33 punten uit dertien duels, nummer twee Verburch volgt op 11 punten (uit twaalf duels), evenals Naaldwijk (uit dertien duels). Onderin wordt het seizoen voor sv Madestein steeds zwaarder om gemotiveerd te blijven, nu er een heleboel spelers de club in de steek hebben gelaten.

Tekst: Hans Kulk

Voor de voetballers van sc Monster is het de competitieweken afstrepen. Met nog elf duels voor de boeg lijkt het de ploeg van vertrekkend trainer Marco Meijer (foto) eindelijk te gaan lukken om kampioen in de derde klasse te gaan worden. Komend weekend gaan de Westlanders op bezoek bij Schipluiden, dat inmiddels naar de zesde plaats is opgeklommen.

Runner-up Verburch is aanstaande zaterdag, in Loosduinen, de tegenstander van het armlastige sv Madestein. Waar stopt de teller voor de Poeldijkers? In Scheveningen gaat Duindorp SV de strijd aan met sv Houtwijk. Abbenhuis versus Douw. Spektakel verzekerd.

In Maasland ontvangt MVV’27 LYRA uit De Lier, terwijl nummer elf Te Werve aan de Beresteinlaan aantreedt tegen sv Zuid-West DH. Het laatste duel in 3B gaat tussen Laakkwartier, de nieuwe club van toekomstig trainer Giovanni Linnenbank, en KMD.

Lees verder