Warming-up zaterdag 3A/3C/3D: DWO moet winnen in Oegstgeest

In de derde klasse A bleef de top drie afgelopen weekend verstoken van punten. Ook in 3C zijn de verschillen klein. Oliveo staat met 32 punten uit 13 duels bovenaan, gevolgd door Zwarte Pijl (13-31), DSVP (14-29) en LMO (14-28). VDL verloor afgelopen weekend nipt van Victoria’04: 2-3 en blijft hierdoor laatste in de derde klasse D.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

In de derde klasse A bleef de top drie verstoken van punten. Naast Nieuwkoop en Aarlanderveen verloor DWO namelijk ook. Blauw Zwart was in Zoetermeer met 0-2 te sterk. Het verschil tussen de nummer één en acht bedraagt slechts vier punten. Wie oh wie houdt haar zenuwen het meest in bedwang?

DWO, de ploeg van de naar DSO vertrekkende Dennis Olman (foto), gaat zaterdagmiddag op bezoek bij FC Oegstgeest. Winnen is noodzakelijk om bovenin aan te blijven haken. Voor Blauw Zwart wacht op sportpark Schulpwei een thuisduel tegen Alphen. Stompwijk’92 gaat in Noordwijkerhout ‘duelleren’ met de zaterdagtak van VVSB.

3e klasse C

Ook in 3C zijn de verschillen klein. Oliveo staat met 32 punten uit 13 duels bovenaan, gevolgd door Zwarte Pijl (13-31), DSVP (14-29) en LMO (14-28). Alle scenario’s liggen nog open.

Lijstaanvoerder Oliveo gaat dit weekend op bezoek bij nummer vijf CKC. Dat belooft een lastig duel te worden. Nummer drie DSVP is op sportpark De Groene Wijdte gastheer voor SV Charlois. DHL reist af naar Soccer Boys in Bleiswijk, terwijl Ariston’80 en SEP een Delfts onderonsje spelen op sportpark TU.

Hoe staat de derde klasse C er na dit weekend voor? Wordt het stuivertje wisselen of blijft alles onveranderd?

3e klasse D

VDL verloor afgelopen weekend nipt van Victoria’04: 2-3 en blijft hierdoor laatste in de derde klasse D. Zaterdagmiddag staat er een zes-punten-wedstrijd op het programma in Rotterdam. De ploeg van Henk Salari gaat namelijk op bezoek bij Rijnmond Hoogvliet Sport, dat negen punten uit dertien duels heeft behaald. VDL heeft er 5 uit 14.

Lees verder