Abdenassar El Khayatti scoort fraaie treffer voor Chennaiyin FC

Voormalig ADO Den Haag-speler Abdenasser El Khayatti (foto) speelt tegenwoordig voor Chennaiyin FC in de competitie in India. Deze week scoorde hij al na twee minuten een fraaie treffer.

Chennaiyin FC kende tegen Kerala Blasters een prima start van de wedstrijd, maar ging uiteindelijk toch met 1-2 onderuit. Het was in ieder geval een spannend duel in de Hero Indian Super League in het Jawaharlal Nehru Stadium in Kochi.

Abdenasser El Khayati begon het duel sensationeel met een fraaie treffer, het snelste doelpunt van het seizoen in die competitie (zie beelden onder). Nog voor rust kwam tegenstander Kerala Blasters langszij en pakte na rust na ruim een uur spelen toch de winst: 1-2.

Verjaardag

El Khayati, die in een goede vorm verkeert, kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied aangespeeld, dribbelde langs tegenspelers en schoot – op zijn 34e verjaardag – op zijn bekende wijze de bal binnen. Dat was zijn negende treffer van het seizoen. Bij de 1-2 stand na rust schoot El Khayatti nog een keer op de paal.

Zondag speelt de Rotterdammer met zijn club thuis tegen East Bengal FC.