O23 Divisie 3: Derde zege op rij voor Graaf Willem II VAC

In de 3e divisie E zijn twee ploegen nog zonder puntverlies. Graaf Willem II VAC versloeg FC ’s-Gravenzande en noteerde haar derde overwinning. sv Den Hoorn kwam pas twee keer in actie, maar won ook beide duels. Nu moest RKDEO 2 eraan geloven.

Tekst: Roland van der Linden             |        Foto’s: Ray van Wely

3e divisie E

Graaf Willem II VAC nam het op de Roggewoning op tegen FC ’s-Gravenzande. De Westlanders waren voor de rust de betere ploeg en waren in de opbouw erg geduldig. Kansen bleven echter uit en het was de thuisploeg die de eerste grote kans kreeg. Vijf minuten voor de rust ging Amin Mehrab op het Wassenaarse doel af, maar werd onrechtmatig gestopt. Uit de vrije trap schoot Yuri Dijkman de 0-1 binnen. Na rust gaf FC ’s-Gravenzande het binnen een kwartier weg. Casper van Duijn, Sander van der Zijppen en Maurits Luykx schoten de formatie van Arjan Kortleven naar een 1-3 overwinning. De bezoekers waren wel verbaasd over het meespelen van drie spelers bij de tegenpartij die vorige week tegen TAC’90 twee keer geel hebben gekregen en toch speelden.

Diagonaal

sv Den Hoorn was in Nootdorp te sterk voor RKDEO 2. Na een goede loopactie speelde Chiaro Camarda met een goede crossbal KayZhe van Es aan die voor de 0-1 zorgde. De 0-2 was een prooi voor Lars Pronk, die een verdediger uitkapte en de bal diagonaal in de kruising schoot. Pronk stond ook aan de basis van de 3-0. Uit zijn pass kon Van Es binnenkoppen. Helaas voor Van Es werd hij ook op de neus geraakt door de keeper en moest geblesseerd van het veld.

Paal

HVV leed een terechte nederlaag tegen Zuid West DH. In de eerste helft zag Nick van Ligten zijn bal op de paal belanden, maar verder kon HVV niet gevaarlijk worden. Na de thee was Zuid West DH veel dreigender en ook sterker in de persoonlijke duels met als resultaat een 3-0 zege. In het duel tussen TAC’90 en Wilhelmus werd niet gescoord (0-0).