DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 14 februari

‘Oude Glorie aan tafel’ met ‘Pop’ Koegler

In deze aflevering schuift aan ‘Pop’ Koegler. Hij was speler bij ODB en De Ooievaars, waar hij als trainer Mick Clavan meemaakte. Vervolgens keerde hij terug naar ODB om de club daarna niet meer te verlaten.

Woensdag 15 februari

‘Wedstrijd van de Week’

Wij kozen voor het duel in de vijfde klasse B, de ‘burenruzie’ tussen WIK en HDV. De wedstrijd werd al eerder dit seizoen gespeeld, maar staat opnieuw op het programma, omdat hij de eerdere ontmoeting een niet-gerechtigde speler bij HDV meespeelde. De beide trainers, Geoffrey van Loenen van WIK en Tahir Mohamed van HDV, komen aan het woord, alsmede WIK-bestuurslid Onno Kreffer. Komend weekend is er maar een heel beperkt inhaalprogramma en worden diverse bekerduels afgewerkt.

Donderdag 16 februari

‘Studio ADO’

In deze aflevering kijken we terug op de ontmoeting tegen Jong PSV en vooruit naar de wedstrijd van vrijdagavond thuis tegen PEC Zwolle. In het programma een gesprek met een speler van ADO en beelden van de persconferentie met trainer Dick Advocaat.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur

Lees verder