Komst Jan Dirk van der Zee naar FC Twente onzeker

Het leek een kwestie van tijd, dat Jan Dirk van der Zee (foto) gepresenteerd zou worden als de nieuwe directeur bij FC Twente. Van der Zee is directeur Amateurvoetbal bij de KNVB. Intern lijkt er echter weerstand te bestaan tegen de komst van Van der Zee.

FC Twente haalde in het verleden al eerder KNVB-ers naar de club, zoals Jan Kasper en Han van der Zeeuw. Jan Dirk van der Zee is al langere tijd in beeld om algemeen directeur te worden bij FC Twente. Regionale krant de Tubantia meldt echter: ,,Dat nieuws leidde in het weekend tot zoveel commotie op de werkvloer en bij de achterban, dat het nog maar de vraag is of Van der Zee daadwerkelijk naar De Grolsch Veste komt.”

FC Twente zit al langer zonder algemeen directeur, sinds het vertrek van Paul van der Kraan in 2020. Het is niet bekend waarom er intern bezwaar zou zijn tegen Jan Dirk van der Zee.

Inmiddels is ook bekend, dat na dit seizoen bij FC Twente trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streur vertrekken. Voor die laatste functie is Arnold Bruggink nadrukkelijk in beeld.

 

Lees verder