Vleugelaanvaller Virgil Tjin-Asjoe volgend seizoen naar Scheveningen

Scheveningen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Virgil Tjin-Asjoe (foto). Hij komt in de zomer over van Derde Divisionist FC Rijnvogels, maar is afkomstig uit en woonachtig in de Haagse regio.

Met de komst van de 29-jarige Tjin-Asjoe krijgt Scheveningen er een speler bij die gehaald wordt als versterking voor zowel de linker- als rechterflank van de voorhoede, maar ook als middenvelder en vleugelverdediger uit de voeten kan. Met zijn komst naar sportpark Houtrust voorziet hij de ploeg van extra snelheid, creativiteit en scorend vermogen.

Quick

Via Haaglandia en Voorschoten’97 belandde hij bij Quick, waar hij enkele seizoen prima presteerde in de Derde Divisie op zondag. Na zijn transfer naar FC Rijnvogels groeide hij al snel uit tot smaakmaker en heeft met zijn spel, doelpunten en assists een belangrijk aandeel gehad in de prestaties van de laatste jaren en ook dit jaar met een solide plek in de subtop van de sterke Derde Divisie zaterdag.

Met zijn komst naar Scheveningen kiest Tjin-Asjoe voor de nieuwe sportieve uitdaging waar hij naar op zoek was en ook in zijn eigen woonplaats, waarmee het spelen en trainen op topamateurniveau optimaal gecombineerd kan worden met werk en gezinsleven.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder