Vrouwen 2B: Forum Sport heer en meester in duel met VEP

Op eigen veld gaf Forum Sport een voetbalshow weg tegen de opponent uit Woerden die hoger op de ranglijst geklasseerd staat. Na negentig minuten voetballen stond een 5-0 eindstand op het scorebord.

Op Sportpark ’t Loo was de thuisploeg vanaf de eerste minuut de bovenliggende partij. Pas halverwege de eerste helft kon Forum Sport de eerste treffer begroeten. Dyfhna Geels kwam oog in oog met de keepster van VEP en scoorde rustig de 1-0. Ginger Wouters, Hannah Nolleman en Lara van Schaik misten daarna kansen, waardoor de rust bereikt werd met de 1-0 op het bord.

Overmacht

Na de hervatting speelde Forum Sport de gehele wedstrijd op de helft van VEP en kreeg kans op kans. Brit Werking, Eline Hoogteijling, Ginger Wouters en Roxy Vissers drukten de overmacht in een 5-0 overwinning uit. Forum Sport gaf zelf geen enkele kans weg.