O23 3e divisie E: sv Den Hoorn laat geen spaan heel van Zuid West DH

sv Den Hoorn was op eigen veld oppermachtig in het duel met de Haagse tegenstander en boekte haar vierde zege op rij. sv Den Hoorn leidt in 3E met 12 uit 4 en een doelsado van 20-0. Het Zuid West DH-team van trainer Jilali Laari (foto) staat op een voorlaatste plaats en heeft alleen debutant RKDEO 2 nog onder zich.

Maurizio Marinacci opende met een afstandsschot in de kruising de score voor sv Den Hoorn O23. De thuisploeg voerde de score nog voor de rust op naar 3-0. Felix Nijman mocht vanaf elf meter de 2-0 aantekenen, waarna ook KayZhe van Es doeltreffend was uit een fraaie aanval.

Verzet

In de tweede helft was het verzet van Zuid West DH totaal gebroken. Maurizio Marinacci kopte de 4-0 binnen en daarna was het de beurt aan Chiaro Camarda om uit een vrije trap het vijfde doelpunt van de formatie van trainer Nick van den Bosch te maken. KayZhe van Es, die van lang blessureleed teruggekeerde, Tom Boek, Jasper Halbe, Felix Nijman en Batuhan Isitmez zorgden voor een 10-0 eindstand.