Weer drie spelers tekenen voor één seizoen bij bij FC ‘s-Gravenzande

FC ’s-Gravenzande is al volop bezig met het volgende seizoen. Veel spelers hebben al aangegeven ook volgend seizoen het shirt van de club te dragen. En weer hebben drie spelers hun ja-woord gegeven voor het volgende voetbalseizoen.

Doelman Edgar Leerdam (foto), sinds dit seizoen spelend voor FC ’s-Gravenzande, heeft na een gesprek met de Technische Commissie besloten om nog een jaar bij te tekenen. De ervaren keeper, afkomstig van Westlandia zondag, waar hij twaalf jaar het doel verdedigde en ruim 400 wedstrijden speelde, is na zijn zware knieblessure weer zo goed als blessurevrij.

Angelo Zwirs (foto hierboven), bezig aan zijn eerste seizoen bij de club, heeft ook zijn ja-woord gegeven en zijn verbintenis met een jaar verlengd. De van vierdeklasser Quintus overgekomen regiotopscorer heeft een neusje voor het maken van doelpunten en deed dat bij iedere club waar hij gespeeld heeft. De rechtsbenige aanvaller, die het ook van zijn snelheid moet hebben, heeft ook bij de FC het net gevonden.

De derde speler die zijn contract met een jaar heeft verlengd is Joseph Goncalves (foto hierboven). De van vv Capelle overgekomen rechtsbenige aanvaller is aan zijn eerste seizoen bezig en heeft het prima naar de zin bij de club. Door zijn snelle actieradius en passeertechniek is hij voor menig verdediger niet bij te houden. Door wat kleine blessures heeft hij niet alle wedstrijden gespeeld, desondanks scoorde hij toch al drie keer voor de ploeg.

Lees verder