Bekervoetbal: Vanavond al twee duels HBS-Valken’68 en Scheveningen 2-RKAVV

Voor het komend weekend staan er op de zaterdag diverse wedstrijden in het kader van de KNVB-districtsbeker West II op het programma. Twee duels worden al vanavond gespeeld, te weten Scheveningen 2-RKAVV en HBS-Valken’68.

HBS zal het niet eenvoudig krijgen tegen Valken’68, dat goed meedraait in de eerste klasse B. Afgelopen zaterdag werd het duel van die ploeg, uit tegen VELO, in de rust gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. Valken’68 keek wel tegen een 2-0 achterstand aan. Een goede tegenstander voor trainer Ekrem Kahya c.s. De Kraaien kwamen afgelopen weekend niet verder dan een gelijkspel en kunnen tegen Valken’68 dus goed het ritme vasthouden.

Een mooie bekerontmoeting voor het tweede team van Scheveningen, dat uitkomt in de reserve Hoofdklasse. De ploeg ontvangt op Houtrust Vierde Divisionist RKAVV, een echte cupfighter. De Leidschendamse ploeg, die meedraait in de kopgroep, mag het komend weekend van trainer Maurizio Ceccucci (foto) genieten van een paar vrije dagen, maar er moet wel een goed resultaat neergezet worden tegen Scheveningen 2, dat als underdog niets te verliezen heeft.

Beide duels vangen aan om 20.00 uur en donderdag later op de avond op deze website meer nieuws over die duels.

Lees verder