Warming-up zaterdag 3e/4e/5e klasse: Laakkwartier kan klimmen naar subtop

In de 3e klasse komen twee teams in actie. Het ambitieuze DWO gaat voor 45 minuten langs bij Van Nispen. Laakkwartier ontvangt op eigen veld Zuid West DH. In de 4e klasse hoopt Quintus weer drie punten te kunnen toevoegen ten koste van HPSV. Een niveau lager staat de burenstrijd tussen WIK en HDV op het programma.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

DWO moet naar De Zilk reizen voor een restant van 45 minuten tegen Van Nispen. Het duel wordt aangevangen met een 0-1 stand op het scorebord. Voor DWO van groot belang om de voorsprong vast te houden en zelfs uit te bouwen. Bij winst klimt de formatie van trainer Dennis Olman (foto) naar een derde plaats met een punt achterstand op de koploper.

3e klasse B

Laakkwartier heeft een opmars op de ranglijst ingezet en is inmiddels op een zevende positie beland. Aanstaande zaterdag staat een thuisduel tegen Zuid West DH op het programma. De laagvlieger boekte pas één overwinning, Met een zege kan Laakkwartier zich opwerken naar een positie in de subtop.

4e klasse C

In het Zuiderpark gaat Quintus op bezoek bij HPSV. De Haagse ploeg kon pas twee keer een overwinning vieren. Ook de formatie van trainer Richard Langeveld heeft niet het meest succesvolle seizoen en wil graag stijgen op de ranglijst. Een zege op de politiemannen kan hieraan bijdragen.

4e klasse D

FC Zoetermeer heeft een uitduel met bij Bolnes voor de boeg. Klik HIER voor de voorbeschouwing.

5e klasse B

In het Zuiderpark staat een fraai affiche op het programma. De buren WIK en HDV binden de strijd met elkaar aan. Het duel stond al in november op het programma en eindigde toen in 1-1. Bij HDV bleek een speler meegespeeld te hebben, die niet gerechtigd was en daarom besliste de KNVB dat het duel moet worden overgespeeld. Beide teams kunnen de punten goed gebruiken en zullen de Zuiderpark-derby niet willen verliezen.

Klik HIER voor ons TV-programma Wedstrijd van de Week, waaraan onder meer beide trainers, Geoffrey van Loenen (WQIK) en Tahir Mohamed (HDV) aan het woord komen.

 

Lees verder