Thomas Verheydt keert terug in basis bij ADO Den Haag

Thomas Verheydt (foto) moest twee duels missen van ADO Den Haag. Hij was er niet bij in het bekerduel tegen Go Ahead Eagles en afgelopen maandag voor de competitie in de Keuken Kampioen Divisie uit tegen Jong PSV.

Op de vraag donderdagmiddag tijdens het perspraatje met trainer Dick Advocaat, liet de oefenmeester lachend weten hem niet te hebben gemist: ,,We hebben toch twee keer gewonnen…!” Om er gelijk aan toe te voegen, dat Verheydt voor ADO Den Haag een belangrijke speler is.

Dus was de logische conclusie, dat Verheydt vrijdag thuis tegen PEC Zwolle weer in de basis begint. ,,Wie zegt dat”, sprak Advocaat vol humor uit, ,,zegt hij dat zelf?” Om vervolgens te laten weten, dat de spits inderdaad weer in de basisformatie staat tegen de koploper. Dat hij dit seizoen minder heeft gescoord dan vorig seizoen, doet Advocaat niet veel. ,,Het interesseert mij niet zoveel wie er scoort, als er maar gescoord wordt.”

De Haagse trainer liet weten dat zijn selectie verder fit is, behalve ontbreekt bij de wedstrijdselectie nog Mario Bilate.

Straks vanaf 18.00 uur op het TV-kanaal van Den Haag FM  een nieuwe aflevering van Studio ADO met onder meer Dick Advocaat en Jordy Wehrmann aan het woord.

Lees verder