InVESTEring van SEV zet Gerard van der Laan ‘in het Zonnetje’

SEV heeft via de InVESTEring de oud-verzorger van het eerste elftal, Gerard van der Laan, gehuldigd. Het ‘in het Zonnetje’ zetten vond afgelopen donderdag plaats voorafgaand aan de lunch in het Buurtresto.

De InVESTEring is een commissie van SEV, waaraan deelnemers een bijdrage geven waarmee vrijwilligers en beleid worden gesteund om activiteiten te kunnen uitvoeren. Gerard van der Laan was vele jaren verzorger in de periode waarin onder meer Frank Dobbe en Wim Meutstege hoofdtrainer waren. Hij deed niet alleen zijn werk uitstekend, maar was ook de sfeermaker in de selectie.

‘Runners’

Frank Dobbe: ,,Gerard kwam uit de wereld van de runners. De eerste wedstrijd van SEV 1 als verzorger ging hij aan de andere kant van het veld in het zonnetje zitten dus tegenover de dug-outs. Ik waardeerde Gerard mede door de gesprekjes in de auto naar uitwedstrijden. Samen met leider Tito Castejon was de humor van Gerard lekker ontspannend.”

Na zijn jarenlange functie als verzorger bleef hij SEV trouw en vervulde wekelijks enkele taken. Hij verrichtte jarenlang de kantinedienst op dinsdagavond, samen met Marjan Bolle. Bij winst van SEV 1 en 2 op zaterdag bereidde hij op de dinsdag voor de selectie een paar kilo pittige kipvleugeltjes. Later bereidde hij maaltijden voor de deelnemers aan het Buurtresto en bleef dit doen na een vervelend medisch probleem. Dit wordt zowel door de vereniging SEV als iedereen die betrokken is bij het Buurtresto zeer gewaardeerd.

Dinercheque

Voor zijn inzet als vrijwilliger is Gerard van der Laan bedankt door Pieter Donath, bestuurslid van de InVESTEring, die hem naast lovende woorden ook een dinercheque van PUURR aan de Vliet voor twee personen overhandigde. Oud-voorzitter van SEV en initiatiefnemer van het SEV-Buurtresto , Rob de Ruijter, beloonde hem met een bos bloemen en memoreerde de bijdrage van Gerard van der Laan aan de kookactiviteiten voor het Buurtresto.

Lees verder