O23 Divisie 1/2/3: sv Den Hoorn nog zonder puntverlies

In 1A wacht RKAVV nog steeds op de eerste overwinning. Nu was Olympia Haarlem te sterk voor de Leidschendammers. HBS verloor in 2B van Spijkenisse en RKDEO stond een niveau lager met lege handen. In 3E lieten HVV en sv Den hoorn een winstpartij noteren.

1e divisie A

Op de Kastelenring kon RKAVV niet de eerste overwinning van de voorjaarscompetitie boeken tegen mede laagvlieger Olympia Haarlem. De bezoekers gingen met een 0-1 voorsprong de rust in. In de tweede helft bracht Nick Gardenier de wedstrijd weer in evenwicht. De bezoekers herpakten zich en grepen alsnog de zege: 1-2.

2e divisie B

HBS en Spijkenisse kwamen in de eerste helft niet tot scoren. HBS was wel de betere ploeg met goed veldspel, maar kon niet echt gevaarlijk worden. Na de doelwisseling troffen de bezoekers twee keer doel en namen daarmee een beslissende voorsprong op een onrustig HBS. Vlak voor tijd kreeg HBS een strafschop en tekende Kai van Heusden voor de 1-2.

3e divisie D

Op eigen veld hield RKDEO geen punten over aan het duel met Sparta Rotterdam. De Nootdorpers kregen met 2-3 klop. Chris Baartmans (foto) en Dean van Velzen waren scherp in de afwerking voor RKDEO.

3e divisie E

Wilhelmus was de enige ploeg die scoorde in het duel met sv Den Hoorn, maar helaas voor de mannen van trainer Falco van der Eijnden was het doelpunt in eigen goal en ging de wedstrijd met 0-1 verloren.

HVV boekte een ruime overwinning op TAC’90. De Kroonleeuwen waren in de eerste helft oppermachtig. Al na zeven minuten stond een 2-0 stand op het bord door treffers van Noah Chaix de Laverne en Lodewijk Dekker. Na een tegentreffer van Mert Dogruzos pakte HVV de draad weer op en voerde de score nog voor de rust op naar 4-1. Alexander Roodenburg en Evert Jan van Beers namen de doelpunten voor hun rekening. In de tweede helft stokte de teller bij 5-1. Na het doelpunt van Tom van Gisbergen sloeg de frustratie bij TAC’90 toe en stond de ploeg na diverse kaarten op een gegevens moment nog maar met acht man op het veld.