DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 21 februari

‘Oude Glorie aan tafel’ met Jan Linkerhof

In deze aflevering schuift aan Jan Linkerhof. Hij was een talentvol voetballer en had na zijn actieve loopbaan succes als trainer bij diverse clubs. Ook vervulde hij daarna nog de functie van technisch manager bij een tweetal verenigingen.

Woensdag 22 februari

‘Wedstrijd van de Week’

Wij kozen voor het duel in de Vierde Divisie van het zondagvoetbal tussen Westlandia en RKAVV. De beide trainers, Cesco Agterberg van Westlandia en Maurizio Ceccucci van RKAVV komen aan het woord. Ook praten wij over dit duel met onze analist Ben van Dam, die tevens zijn voorspellingen geeft van een zestal duels, die komend weekend op het programma staan.

Donderdag 16 februari

‘Studio ADO’

In deze aflevering kijken we terug op de ontmoeting tegen PEC Zwolle en vooruit naar de wedstrijd van zondag tegen FC Den Bosch. Verder interviews met Giovanni Franken (trainer ADO Den Haag Onder 21) en Sjaak Polak, trainer van de ADO Vrouwen, die zaterdag voor de beker op bezoek gaan naar Wartburgia.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur

 

Lees verder