FC ’s-Gravenzande trekt Marcel van Wieren aan als performance coach

Voor het komend seizoen heeft de Technische Commissie van FC ’s-Gravenzande Marcel van Wieren (foto) vastgelegd als performance coach trainers seniorenselectie en assistent-trainer van het tweede elftal.

Marcel van Wieren (57) is geen onbekende binnen het ’s-Gravenzandse voetbal. Als speler was hij drie seizoenen actief en als trainer heeft hij eerder twee jaar het tweede elftal onder zijn hoede gehad. Na deze periode is hij bij HVC’10 de jeugd en het tweede elftal gaan trainen en is daarna vijf seizoenen assistent-trainer van het eerste elftal geweest. De laatste drie seizoenen heeft hij bij MVV’27 één jaar het tweede elftal en drie seizoenen als hoofdtrainer het eerste elftal getraind, dat uitkomt in de zaterdag derde klasse.

Uitdaging

Van Wieren, die na dit seizoen vertrekt bij MVV’27, was op zoek naar een nieuwe uitdaging en werd getriggerd door het opleidingsplan van FC ’s-Gravenzande. De werkwijze, zoals de club dit seizoen hanteert met Richard Middelkoop in de overkoepelende rol als coach van de trainers van senioren en bovenbouw bevalt heel goed en daar wil de technische commissie een vervolg aan geven.

Marcel van Wieren gaat zich, naast het assistent trainerschap, bezighouden met de begeleiding van de trainers van FC ’s-Gravenzande 2, O23-1 en JO18-1 en de doorstroming van onze jeugd naar de seniorenselectie bevorderen.

Ervaring

,,Marcel beschikt over de nodige ervaring en vanuit zijn dagelijkse werk begeleidt Marcel teams en individuen om de samenwerking en processen continue te verbeteren. We zijn zeer blij met deze kwaliteitsimpuls voor onze opleiding jeugd en senioren”, aldus Dirk Valstar en Ron van Meerten namens de Technische Commissie op de clubsite.

Lees verder