O23 divisie 2-4: HBS in evenwicht met Kozakken Boys

In de 2e divisie eindigde het doelpuntrijke duel tussen Kozakken Boys en HBS in balans. In de 4e divisie G bleef Forum Sport 3 aan de goede kant van de score tegen ASC en klom door de winst naar de vierde plaats.

2e divisie B

In Werkendam kwam HBS op een 1-0 achterstand, maar kon deze door treffers van Stan van Dijk, Boyd Schildkamp en Justus van Kuik ombuigen in een fraaie 1-3 voorsprong. Kozakken Boys vocht zich weer terug in het duel door de 2-3 aan te tekenen, maar door een tweede treffer van Boyd Schildkamp kwam HBS op 2-4. De thuisploeg herpakte zich goed en kon door twee treffers op 4-4 komen. In blessuretijd had HBS de winst nog kunnen pakken, maar Staf Spijkerman kon twee grote kansen niet benutten. Dankzij het punt staat de ploeg van trainer Mike de Geer (foto) nu vijfde op de ranglijst.

4e divisie G

Forum Sport O23-3 kwam in de eerste helft op een vroege voorsprong tegen ASC. Een steekbal van Jody Vermeulen werd goed afgemaakt door Daan Broere. Na ongeveer 25 minuten kwamen de Voorburgers op 2-0. Nu werd een steekbal van Daan Broere afgemaakt door Teun Bauer. ASC appelleerde voor buitenspel, maar de scheidsrechter keurde de treffer goed. Na de rust kwam Forum Sport 3 minder goed voor de dag en kwam ASC uit een penalty op 2-1. Ondanks een paar grote kansen voor de Voorburgers bleef dit ook de eindstand.