Zaterdag 3C: OLIVEO moet zich gewonnen geven tegen Zwarte Pijl

In Pijnacker werd het eerder gestaakte duel tussen OLIVEO en Zwarte Pijl uitgespeeld. Het duel ving aan in de 26e minuut met een 0-1 stand op het scorebord. In het vervolg van het duel had de thuisploeg weinig in te brengen.

Tekst: Roland van der Linden            |     Foto’s: Franca Dobbe

Met nog bijna twintig minuten te spelen in de eerste helft ving OLIVEO het duel aan tegen titelconcurrent Zwarte Pijl. Bij de tijd dat beide teams de rust bereikten gaf het scorebord al een 0-2 stand aan.

Ook na de thee werd het niet beter voor OLIVEO. De mannen van trainer Willem van der Smit hadden weinig in te brengen tegen het veel sterkere Zwarte Pijl. Twaalf minuten in de tweede helft werd het 0-3 en vlak voor het eindsignaal viel ook nog de vierde treffer van de Rotterdammers.

Door de nederlaag heeft OLIVEO nu vier punten achterstand op de tegenstander en bezet de tweede plaats. DSVP (1 punt) en LMO (2 punten) volgen OLIVEO op de voet.

(Klik HIER voor meer foto’s van Olievo-Zwarte Pijl)