Warming-up 3A/3C/3D: DWO mag geen fout maken bij Sporting Leiden

Regioclubs DWO en Blauw Zwart doen nog volop mee om het kampioenschap in de derde klasse A. In 4C is de achterstand van Oliveo op de Zwarte Pijl opgelopen tot vier punten. In 3D is het voor VDL uit Maassluis alle hens aan dek thuis tegen Rozenburg.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

Regioclubs DWO en Blauw Zwart doen nog volop mee om het kampioenschap in de derde klasse A. Nieuwkoop en Aarlanderveen hebben 31 punten, DWO 30 en Blauw Zwart 29. Spanning verzekerd in het restant van de competitie.

Zowel DWO als Blauw Zwart spelen dit weekend een uitduel. DWO, de ploeg van Dennis Olman (foto) gaat op bezoek bij Sporting Leiden, terwijl de Wassenaarse derdeklasser ‘afreist’ naar Stompwijk voor de wedstrijd tegen Stompwijk’92. De regioclubs spelen ook nog tegen beide koplopers.

Prognose: Sporting Leiden – DWO 2, Stompwijk’92 – Blauw Zwart 2, sc Monster – MVV’27 1, Naaldwijk – KMD 3.

3e klasse C

Afgelopen weekend speelde nummer twee Oliveo het eerder gestaakte duel tegen koploper Zwarte Pijl uit. De ploeg uit Pijnacker verloor ruim: 0-4. De achterstand op de Rotterdammers is opgelopen tot vier punten.

Kansloos voor de titel is de ploeg uit Pijnacker nog zeker niet. Dit weekend speelt het elftal van Willem van der Smit thuis tegen FC IJsselmonde dat onder in de middenmoot bivakkeert. DHL kan Oliveo een groot plezier doen door in Delft van koploper Zwarte Pijl te winnen. Nummer drie DSVP speelt uit tegen hekkensluiter Reeuwijk. De buren uit Pijnacker gaan nek aan nek het restant van de competitie in. Oliveo heeft 33 punten, DSVP 32. Voor Marcel de Letter en consorten (SEP) wacht een thuiswedstrijd tegen het op de vierde plek staande LMO. Martin de Graaf, afgelopen zaterdag nog aandachtig toeschouwer bij Oliveo – Zwarte Pijl, gaat met zijn ploeg Ariston’80 op bezoek bij CKC.

Prognose: DHL – Zwarte Pijl 2, Reeuwijk – DSVP 2, SEP – LMO 2, Oliveo – FC IJsselmonde 1, CKC – Ariston’80  3.

3e klasse D

Voor VDL uit Maassluis is het alle hens aan dek. De ploeg van Henk Salari staat nog altijd laatste in de derde klasse D. Komend weekend is VDL gastheer voor Rozenburg.

Prognose: VDL – Rozenburg 2.

Lees verder