Warming-up zaterdag 2E: SVC’08 en FC Skillz strijden om koppositie

Na een korte stop gaat de competitie zaterdag ook in de 2e klasse E weer hervat worden. Het is nog altijd spannend en er is nog niets zeker. Voor het komende weekend staan er weer interessante duels op het programma.

Tekst: Marlon Taal

De kraker van dit weekend is de wedstrijd tussen FC Skillz en koploper SVC’08. Het verschil tussen beide ploegen is maar één punt. Het belooft een spannende wedstrijd te worden in Wateringen. FC Skillz, het team van trainer Oussama Bekkaoui (foto) won – voor de korte competitiestop – haar laatste wedstrijd. De ploeg uit Wassenaar van vertrekkend trainer Jeffrey Frijters speelde gelijk.

Derby

In een Delftse derby gaan Full Speed en Concordia het tegen elkaar opnemen. Full Speed hoopt op de eerste punten sinds het nieuwe kalenderjaar. Concordia verloor de laatste wedstrijd, maar bij winst sluit de ploeg van trainer Wesley Zandstra weer aan bij de top acht op de ranglijst.

HVC’10 gaat het thuis opnemen tegen Vitesse Delft. De formatie uit Delft van trainer Ronald Hes is terug te vinden in de top drie en doet het tot nu toe prima. De gastheren wonnen de laatste wedstrijd overtuigend van Berkel met 1-5 en de mannen van Piet Boon zullen dit succes graag voortzetten zaterdag op sportpark De Rondgang.

Hekkensluiter

Wilhelmus beleeft tot nu toe geen best seizoen. Met slechts vijf punten is de ploeg uit Voorburg de hekkensluiter. Tegen VFC staat er geen makkelijke wedstrijd te wachten. De club uit Vlaardingen doet het prima en is terug te vinden op plaats vier.

RKDEO kan bij winst komend weekend een sprong maken richting de top vijf. Het moet dan wel winnen tegen Berkel. Het verschil tussen beide ploegen is maar één punt.

Voor Westlandia staat er een interessante wedstrijd op het programma. De equipe van trainer Theo Verbeek reist af naar Vlaardingen om het op te nemen tegen CWO. Met een overwinning vergroten de Westlanders het gat in punten met de tegenstander. Tot slot HMSH. Met maar zeven punten is het tot dusver niet het seizoen waar de club op gehoopt had. Voor komend weekend staat er een zware wedstrijd op het programma voor de mannen van trainer Faizel Soekhai tegen CION.

Lees verder