Tolga Turkeri van DHC naar HBC in Heemstede als hoofdtrainer O23

Tolga Turkeri (foto), dit seizoen assistent trainer van John de Letter bij DHC, verruilt volgend seizoen de club voor HBC in Heemstede – waar hij tegenwoordig woont – om daar hoofdtrainer van het O23-team te worden. Turkeri tekent voor drie jaar.

Tolga Turkeri kijkt, los van de resultaten, terug op een fijne periode. ,,Ik heb nu één seizoen bij DHC gezeten en ondanks het feit, dat we laatste staan, heb ik het erg naar mijn zin. We hebben een ploeg die derdeklas waardig is, maar spelen in de sterke zaterdag eerste klasse. We trainen altijd met zestien spelers en twee keepers en hebben het allemaal naar ons zin.”

Moeizaam

,,Ik kan ook goed samenwerken met John de Letter”, gaat Turkeri verder. ,,We vullen elkaar goed aan en zijn beiden bewust dat we met het team tekort komen in de sterke eerste klasse. Dat wisten wij al, voordat we eraan begonnen, dat het een moeizaam seizoen zou worden. Maar zowel John de Letter als ik zijn geen types, die zich daarvoor schamen of ervoor weglopen.”

Complimenten

,,We krijgen van iedere tegenstander, zowel van de technische staf als toeschouwers, complimenten voor de manier waarop wij spelen en het goede gedrag van onze spelers. Wij gaan het seizoen afmaken in de eerste klasse en DHC is bezig om een leuk elftal te krijgen volgend seizoen in de tweede klasse”, aldus Tolga Turkeri.

Lees verder