VOETBAL BUITEN DE REGIO

In deze rubriek belichten wij periodiek berichten van clubs die tegenstanders zijn van verenigingen uit onze regio, uitkomend op alle niveaus, van de Tweede Divisie tot en met de vijfde klasse.

De 26-jarige Abdelmajid Bouali zal de resterende wedstrijden van dit seizoen in actie komen voor De Treffers. De multifunctionele speler maakt de overstap van Vierde Divisionist RKVV Velsen. De in Amsterdam geboren speler kwam in zijn jeugd uit voor onder meer Borussia Dortmund en was vorig seizoen nog actief bij competitiegenoot TEC. Bouali is per direct speelgerechtigd en inzetbaar voor de ploeg van trainer Leeroy Echteld.

Tommy Bekooij speelt volgend seizoen voor het Leidse FC Boshuizen. De 31-jarige speler van Quick Boys – die eerder ook al speelde voor VVSB en UVS – maakte dat zelf bekend via Instagram. ,,Volgend seizoen zal ik samen gaan spelen met mijn broer bij FC Boshuizen. Iets wat ik altijd al heb gewild.”

Tommy Bekooij heeft het dan over zijn 28-jarge broer Mike, die overigens al eerder actief was voor FC Boshuizen. Voor Tommy Bekooij in ieder geval een flinke stap terug om de wens in vervulling te laten gaan met zijn jongere broer samen te kunnen spelen.

FC Rijnvogels maakt melding van de komst van doelman Dammes van der Poel (ROAC) en aanvaller Jordan de Jong (AGB). Een dag eerder werd al gemeld, dat Nabil Haddadi (Quick) volgend seizoen het shirt draagt van FC Rijnvogels.

Van der Poel kwam eerder uit voor v Noordwijk en keerde in 2017 terug bij ROAC, de club waar hij ook in de jeugd actief was.

Lees verder